پاورپوینت تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی

Spread the love

              نوع فایل power point قابل ویرایش 23 اسلاید   قسمتی از اسلایدها رشد زندگي شهرنشيني باعث تغيير الگوي مرگ و مير از بيماري هاي واگير به بيماري هاي غير واگير شده است. افزايش فزاينده استرس هاي شهري  كاهش فعاليت بدني به دليل تغيير الگوي زندگي افزايش چاقي به دليل افزايش رفاه مردم و دسترسي بيشتر به غذا تغيير الگوي مصرف ماهی تاثير مواد غذايی بر کاهش بيماريهای قلبی و عروقی مصرف روزانه 30 گرم يا 2 وعده در هفته مصرف روزانه 35 گرم ماهی کاهش 8 – 4 ميليمتر جيوه فشار خون سيستولی و کاهش 3 ميليمتر جيوه فشار دياستولی خشکبار : گردو ، بادام ، پسته شامی مصرف روزانه 20 گرم خطر بيماريهای قلبی و عروقی را 35 درصد کاهش می دهد . ميوه های خشک : برگه هلو ، انجير و سيب : 20 تا 50 گرم موجب کاهش خطر سکته می شود .   فهرست مطالب و اسلایدها نتايج نامطلوب: عادات بد غذاي شناخت گروههاي غذايي بر اساس هرم تغذيه سالم چربی اشباع و اسيد چرب ترانس منابع  اسيدهاي چرب غير اشباع فيبرها  مهمترين منابع غذايی فيبرهای محلول : تو …

پاسخ دهید

Specify LinkedIn API Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *