دانلود مقاله آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

Spread the love

            لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :10   بخشی از متن مقاله  هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .  اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي مي‏رسند كاربرد ندارد .  2- آماده سازي گوجه فرنگي  2-1- برداشت : گوجه فرهنگي بايد در هواي خشك برداشت شود .  2-1-2- ميزان رسيده بودن گوجه فرنگي در هنگام برداشت بستگي به عوامل زير دارد:  - مقصد ترابري  - مدت ترابري  - شرايط ترابري  - مورد يا موارد مصرف  - مدت مورد نظر براي نگهداري  - زمان مورد نظر براي عرضه به بازار  2-1-3- رنگ گوجه فرنگي مهمترين ضابطه براي تعيين زمان برداشت مي‏باشد ( رجوع شود به جدول شماره 1)  2-1-4- بلافاصله بعد از برداشت ( حداكثر در طي 12 ساعت ) بايد گوجه فرنگي را مشروطه , بسته بندي , ارسال و يا در سردخانه نگهداري نمود . &nbsp …

پاسخ دهید

Specify LinkedIn API Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *